top of page

do 09 mrt

|

Remy

Tom Andries ARTIST TALK met Stijn Coppejans @ Remy - Wezenbeek

Galerijhouder Stijn Coppejans interviewt Tom Andries over zijn passies als kunstenaar en designer.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tom Andries ARTIST TALK met Stijn Coppejans @ Remy - Wezenbeek
Tom Andries ARTIST TALK met Stijn Coppejans @ Remy - Wezenbeek

Tijd en locatie

09 mrt 2023, 19:30 – 21:00

Remy, Kattendijkdok-Westkaai, 2000 Antwerpen, België

Over het evenement

Tom studeerde grafisch ontwerp, reclame en typografie aan de MAD-faculteit in Hasselt, België, en werd begeleid door de opvoeder en letterontwerper Luk Mestdagh. Na het verlaten van de universiteit begon hij zijn carrière in grafisch ontwerp en branding, waarbij hij de kneepjes van het vak uit de eerste hand leerde van creatief directeur Jeremy Dawkins. 5 jaar later werd Tom Creative Director van Redstar Design Antwerp (een WWP-bedrijf).

Hij is altijd de aanstichter geweest van originele concepten, waarbij hij de wetten van de traditie uitdaagde. Bij Redstar creëerde hij de iconische 'A'-identiteit voor de stad Antwerpen, wat een doorbraak betekende in de wereld van Belgisch design. In 2007 richtte hij Today op, een strategisch ontwerpbureau met een duidelijke focus op het creëren en ontwikkelen van toekomstbestendige identiteiten en merken. In 2019 werd hij Creative Partner van Onlyhumans, een Belgische communicatiegroep gevestigd in Antwerpen met kantoren in Brussel, Gent en Mechelen.

Momenteel geeft hij een Brand Design Masterclass waar hij de volgende generatie Belgische ontwerpers inspireert. Hij is ook docent aan zijn voormalige hogeschool — MAD Faculty in Hasselt, waar hij Grafisch Ontwerp doceert.

Tom woont en werkt momenteel in Oito House, zijn zelf gerealiseerde modernistische huis en studio in Rotselaar, België, samen met zijn partner Christl Martens en Hoedan hun vizslahond.

Tickets

  • Artist Talk

    Stijn Coppejans interviewt Tom Andries over zijn passies als designer en kunstenaar.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page