Floris Van Opstal. project 13 - LIMITED EDITION SKATEBORD 
- nog even geduld het volgende skatebord komt er aan - 

type. limited edition gesigneerd skatebord (50 stuks)

ontwerp. floris van opstal

foto. sidney vandendries

insta. @skate_b0rd

BESTEL HIER UW GESIGNEERDE LIMITED EDITION SKATEBORD via onderstaand bestelformulier en kom het afhalen op volgende 2 data: 25 februari in de Schermersstraat 23 te 2018 Antwerpen of 25 maart op Kattendijkdok Westkaai 71 te 2000 Antwerpen tussen 17u en 19u.

Kan u zich deze dagen niet vrijmaken vul dan uw adres in in onderstaand bestelformulier en we sturen het skatebord graag naar u op mits transportvergoeding.

Wees snel want er zijn maar 50 exemplaren beschikbaar!

SKATEBORD.jpg

Bestelformulier

Vul onderstaande informatie in om je gesigneerd skatebord te bestellen.

Wij ontvangen graag je betaling van 95€ per skatebord bij de afhaling.

delftsblauwe slijtagerandkopie.png

Designer en kunstenaar Floris Van Opstal won de 2de prijs met zijn designs voor een skateboard in een wedstrijd georganiseerd door het Rijksmuseum te Amsterdam. De bedoeling was om een object uit het museum te gebruiken en om te vormen tot een nieuw design. Floris koos voor het alom bekende Delfts blauw servies in verschillende kleuren en bewerkte de tekeningen tot drie frivole kunstwerken. Natuurlijk konden we het niet laten één van de designs te produceren. Bekijk hier het prachtige resultaat van de limited edition skateboard.

Daarnaast hebben we een bijzondere match gemaakt met de super getalenteerde skateboardfotograaf Sidney Vandendries die het awardwinnende skateboarddeck fotografeerde op vele skatehotspots met jonge getalenteerde skaters. Deze foto's en nog enkele andere kunstfoto's die uit deze samenwerking zijn ontstaan zullen ook te zien zijn op de tentoonstelling.

Met dank aan: Oscar Pochet / Toon Moerenhout / Nathan Vandenbrouck / Syd Fimmers / Niel Dhondt / Jerre / en zij die nog volgen de komende weken.

KUNSTRAAM @ ydde.be city location Antwerp - Schermersstraat 23 - 

Schermafbeelding 2021-03-02 om 08.57.36.

Foto: Sidney Vandendries

Skaters: Oscar Pochet (coverfoto) - Toon Moerenhout

Syd Fimmers - Nathan Van Den Brouck - Niel Dhondt 

Schermafbeelding 2021-03-02 om 08.56.19.

FLORIS VAN OPSTAL - Thrifts on a drift - TENTOONSTELLING @ YDDE.BE - 24/25 APRIL & 01/02 MEI 2021

Het jachtterrein van Floris Van Opstal ligt in de thrift shop en op de plaatselijke rommelmarkt. Hij gaat op zoek naar karakteristieke decoratieve vormen en objecten. Deze trekt hij letterlijk en figuurlijk open en vormt zo een nieuwe beeldtaal. Op deze manier ontstaat er een eigentijds glitch-effect. 

 

Deze bedachtzame zoektocht schept een aangenaam evenwicht met zijn jachtige leven als freelancer in de reclamewereld, waar ideeën en concepten slechts van korte duur zijn. Met de “Thrifts on a drift” -beelden wil Floris Van Opstal de objecten een nieuw leven schenken in plaats van ze verloren te laten gaan.

 

KOMENDE TENTOONSTELLINGEN @ ydde.be
eddy blondé en ellen wezenbeek nodigen uit:
ellen vrijsen                           peter jacquemyn
19.20 & 26.27 juni 2021      TBC 2021

UKKELBERRIFUN is een pop-upgalerij die u op unieke locaties kunt vinden.  Het biedt een platform aan kunstenaars die op het juiste moment op de juiste plaats passen.  Ze verbindt niet alleen bijzondere plaatsen, artiesten en bezoekers!  Door culturele activiteiten toe te voegen, zoals diners, concerten, rondleidingen en workshops op deze locaties is het platform niet langer een tentoonstelling, Het ontwikkelt zich in een gemeenschap die van kunst houdt.