top of page

zo 16 feb

|

STOKERS

Concert - Round Midnight - 16 feb 2020

Graag nodig ik u uit op de finissage van Wendy Krochmal op een unieke locatie STOKERS -- t Groen Kwartier - Artsen Zonder Grenzenstraat 31- 2018 Antwerpen -- Zondag 16 februari 2020 vanaf 14u tot 18u. Concert Round Midnight 16u. Gratis inkom.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Concert - Round Midnight - 16 feb 2020
Concert - Round Midnight - 16 feb 2020

Tijd en locatie

16 feb 2020, 14:00 – 18:00

STOKERS, Artsen zonder Grenzenstraat 31, 2018 Antwerpen, België

Over het evenement

Graag nodig ik u uit op het concert van Round Midnight op een unieke locatie

-- STOKERS --

-- t Groen Kwartier - Artsen Zonder Grenzenstraat 31- 2018 Antwerpen --

Zondag 16 februari, vanaf 14u bent u welkom in Canteen, waar er heerlijk eten wordt geserveerd.

Om 16u vergasten we u op een concert van Round Midnight.

U kan vrij binnen en buiten lopen, het concert opluisteren en de tentoonstelling van Wendy Krochmal bezoeken. Kom zeker even langs!

Ruth-Marie ontwikkelde haar talent aanvankelijk in musicals en als singer-songwriter. Zo stond ze met haar eigen muziek onder meer in de Botanique als finalist van de wedstrijd Imagine. Haar passie voor de jazz vloeide uit deze ervaringen voort, en ze voelde zich onmiddellijk helemaal thuis in de zwoele wereld van Ella Fitzgerald en de aanstekelijke girl power van Anita O’Day.

Menno’s roots liggen dan weer in de klassieke muziek, en hij is onder meer lid van het internationaal gerenommeerd gitaarkwartet ‘Four Aces’ waarmee hij vaak in het buitenland tourt en dat regelmatig op Klara te horen is. Zijn onbedwingbare nieuwsgierigheid naar alles wat muziek is, maakt dat hij daarbuiten in vele andere gedaanten op het podium te bezichtigen valt, zij het in de pop, rock, jazz of folk scene.

Wendy Krochmal's werk handelt over de broosheid van het leven. Door objecten uit hun context te halen en elementen te combineren komt de kunstenares tot een verassend geheel. Haar stukken nodigen de toeschouwer uit om eigen associaties en reflecties te maken.

Andere werken staan tentoongesteld in het permanente collectie van het Joods Museum van Begië. Ze werd geselecteerd om haar werk in BOZAR, Brussel tentoon te stellen tijdens de nationale wedstrijd ‘De Canvascollectie/La Collection RTBF’. Ze neemt deel aan diverse solo en collectieve tentoonstellingen in het binnen- en buitenland. Samen met architect Bobby Fogel stelde ze in 2018 een installatie in Venetië voor, tijdens de Biennale van architectuur. 

A(R)MOR / Works on war & POEM BOXES zijn te bezichtigen tijdens de openingsuren van maandag tot vrijdag van 08.00h - 16.00h

STOKERS is gesloten tijdens privé events.

Ukkelberrifun in samenwerking met Pedrami Gallery

Voor meer informatie of een afspraak: info@ellenwezenbeek.com

Deel dit evenement

bottom of page