top of page

za 01 feb

|

STOKERS

Wendy Krochmal - 12 dec tot 19 febr 2020

Antwerpen is een knappe coworkingplek rijker: Stokers. Daarnaast ontpopt Stokers zich de komende maanden ook tot een trendy eventlocatie en een kwaliteitsrestaurant. Maak kennis met deze nieuwkomer in het Groen Kwartier. Vanaf heden stelt Ukkelberrifun kunstenaars tentoon op deze inspirerende plek.

Dit event is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wendy Krochmal - 12 dec tot 19 febr 2020
Wendy Krochmal - 12 dec tot 19 febr 2020

Tijd en locatie

01 feb 2020, 08:00 – 16 feb 2020, 19:00

STOKERS, Artsen zonder Grenzenstraat 31, 2018 Antwerpen, België

Over het evenement

Wendy Krochmal's werk handelt over de broosheid van het leven. Door objecten uit hun context te halen en elementen te combineren komt de kunstenares tot een verassend geheel. Haar stukken nodigen de toeschouwer uit om eigen associaties en reflecties te maken.

Andere werken staan tentoongesteld in het permanente collectie van het Joods Museum van Begië. Ze werd geselecteerd om haar werk in BOZAR, Brussel tentoon te stellen tijdens de nationale wedstrijd ‘De Canvascollectie/La Collection RTBF’. Ze neemt deel aan diverse solo en collectieve tentoonstellingen in het binnen- en buitenland. Samen met architect Bobby Fogel stelde ze in 2018 een installatie in Venetië voor, tijdens de Biennale van architectuur. 

A(R)MOR / Works on war & POEM BOXES zijn te bezichtigen tijdens de openingsuren van maandag tot vrijdag van 08.00h - 16.00h

STOKERS is gesloten tijdens privé events.

Ukkelberrifun in samenwerking met Pedrami Gallery

Voor meer informatie of een afspraak: info@ellenwezenbeek.com

Deel dit evenement

bottom of page