top of page

do 12 dec

|

STOKERS

TEDxFlandersWomen - Wendy Krochmal - 12 dec 2019

Te midden van 't Groen Kwartier zag STOKERS het daglicht. In de gerenoveerde hal die vroeger bekendstond als de 'stookplaats' is er de omkadering, de faciliteiten en de privacy om uw tijd zo efficiënt en productief door te brengen. Hoe kan het anders dat wij er 'landen' met ons kunstinitiatief.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
TEDxFlandersWomen - Wendy Krochmal - 12 dec 2019
TEDxFlandersWomen - Wendy Krochmal - 12 dec 2019

Tijd en locatie

12 dec 2019, 19:00 – 23:00

STOKERS, Artsen zonder Grenzenstraat 31, 2018 Antwerpen, België

Over het evenement

TEDxFlandersWomen strijkt neer met haar community op deze unieke locatie. Deze avond verwennen we u niet alleen met sprekers vanuit de hele wereld, we nemen u ook mee in de wonderlijke wereld van Wendy Krochmal. Zij reageerde enthousiast op de uitnodinging om deze innemende gerenoveerde oude 'stookplaats' aan te kleden met haar kunstwerken. Ook Jaoaud Alloul versterkte de sfeer met zijn muzikale omlijsting.

Wendy Krochmal's werk handelt over de broosheid van het leven. Door objecten uit hun context te halen en elementen te combineren komt de kunstenares tot een verassend geheel. Haar stukken nodigen de toeschouwer uit om eigen associaties en reflecties te maken.

Andere werken staan tentoongesteld in het permanente collectie van het Joods Museum van Begië. Ze werd geselecteerd om haar werk in BOZAR, Brussel tentoon te stellen tijdens de nationale wedstrijd ‘De Canvascollectie/La Collection RTBF’. Ze neemt deel aan diverse solo en collectieve tentoonstellingen in het binnen- en buitenland. Samen met architect Bobby Fogel stelde ze in 2018 een installatie in Venetië voor, tijdens de Biennale van architectuur. 

A(R)MOR / Works on war & POEM BOXES zijn te bezichtigen tijdens de openingsuren van maandag tot vrijdag van 08.00h - 16.00h

STOKERS is gesloten 25-26.12.19 & 31.12.19 - 1.1.20 en tijdens events.

Ukkelberrifun in samenwerking met Pedrami Gallery

Voor meer informatie of een afspraak: info@ellenwezenbeek.com

Deel dit evenement

bottom of page